24. tammikuuta 2017

Diorin pehmeiden huulien salaisuus saapuu Suomeen
Olen saanut kokeilla muutaman päivän Diorin uutta huulituotetta, mikä nähtiin myös eilen Diorin Haute Couture Kevät-Kesä 2017 näytöksessä mallien huulilla, Peter Philipsin loihtimana.

Pehmeät kauniit huulet ovat jokaisen unelma ja kuorinta on mitä helpoin vastaus siihen. Mutta kuka sitten jaksaa alkaa pyöritellä huulillaan ensin kuorintaa, sitten voidetta, seuraavaksi pohjustetaan ja lopuksi huulimeikki. Tässä vaiheessa minä en ainakaan nostaisi kättäni pystyy. Sen verran mukavuuden haluinen ihminen olen.

Nyt Dior vastaa tuohon kaikkeen yhdellä puikkomaisella tuotteella. Tämä lupaus kuulosti kovalle korvaani, mutta näin se täyttyi.

Dior Lip Sugar Scrub Sweet Exfoliating Balm

Miten tuote toimi ja miltä se tuntui?

Diorin huulikuorinta sisältää sokeria. Kun kuorintaa levittää huulille, sokeri kiteet tuntee puikossa, mutta ne sulavat huulille levittäessä. Missään vaiheessa huulilla ei pyöri minkäänlaisia murusia. Tuotteesta jää miellyttävä pehmeä, voidemainen tunne huulille. Maiskuttelin huuliani jonkin aikaa, koska tunne oli mukava. Ei rasvainen, mutta hoidettu ja huulet olivat miellyttävän pehmoiset. Voidemainen pinta huulissa tuntui samettiselle, mikä jätti hyvän pinnan huulimeikille. Huulipuna pysyi myös mukavasti. Huulipuna oli pakko kokeilla, vaikkei sitä olisi tarvinnut, sillä huulikuorinta tekee huuliin kevyen roosamaisen vivahteen.Tätä huulikuorintaa voi käyttää myös pitkin päivää. Se kertoo tuotteen hellävaraisuudesta.
Jokaisella kerralla se pehmittää huulien pintaa, jättää pehmeän hoitovoiteen huulille sekä kauniin kuultavan roosaisen vivahteen.

Kuinka helppoa tämä voi olla!

Tämä ihastuttavan kätevä huulituote on tulossa tällä viikolla myös Suomeen myyntiin.
Go get it! Your gonna love it!xoxo,
Carita
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti